Att lära sig om teknologi har alltid intresserat mig. Jag är 36 år gammal, föddes och växte upp i Stockholm och här bor jag fortfarande kvar, men idag tillsammans min egen familj. Att inte bara mänsklighetens utveckling evolverar så snabbt, men att även teknologin verkar ha en stor påverkan på detta är något som verkligen får mig att lysa upp. Det är vackert.

Det är ingen tvekan om att teknologin kommer fortsätta att växa och utvecklas, precis som oss människor. Jag älskar att dyka djupare i ämnet som jag är intresserad av och den här hemsidan representerar helt enkelt just detta.

Här kommer ni kunna hitta om artiklar om teknologi, sport och mycket mer. Jag studerade SU Dator- och systemvetenskap och har arbetat som en apputvecklare nästan hela mitt liv. Jag minns när jag köpte min första mobiltelefon och hur snabbt det har gått sedan den dagen.

Då fanns det inte kameran i telefonen. Det bästa (och det enda) spelet var Snake. Det var mest menat att man skulle ringa eller skicka meddelanden till varandra. Det fanns till och med en antenn på den. Kan du ens tänka dig skillnaden från då, till nu?

Hur kommer framtiden se ut? Kommer virtuell verklighet vara mer generaliserat och något som samhället kommer ta del av? Det har gått så snabbt sedan starten av datorn och nu är vi här idag. Ingen av oss har någon aning om hur det kommer se ut, men en sak är säkert – det är intressant och det enda vi kan göra är att observera och anpassa oss efter utvecklingen och världen som evolverar omkring oss. Vi är vid liv under väldigt spännande tider.

Jag startade den här hemsidan för att samla alla mina intressen på ett och samma ställe. Jag tycker om att skriva om appar och teknologi, men jag vill också dela med mig av mina egna erfarenheter inom området som jag skriver om. Mina hobbies består även av betting, olika smarta appar som finns på marknaden och allt mittemellan.

Jag tror absolut att teknologin är här för att hjälpa oss och om vi använder det på rätt sätt, kommer vi gå på rätt väg. Det är viktigt att man fortsätter följa sina drömmar och se det positiva från alla aspekter som sker i världen, oavsett vad för slags förändring det handlar om. Det blir bara enklare att se teknologin som vår vän helt enkelt, tycker jag iallafall!