Bäst bookmaker apparna

sportnyheter och uppdateringar

Ska du spela på sportsbetting är en bra app essentiellt. Det kan verkligen hjälpa en på många sätt, dessutom finns det många att välja mellan på idag. Att spela på resande fot skapar absolut fler möjligheter för bettare och teknologin har öppnat nya dörrar till spelvärlden.

Ska du börja spela på en bookmaker eller sportsbetting app finns det vissa saker som du bör ha koll på innan du laddar ner och börjar spela på en app. I den här artikeln tänkte jag ta upp några tips som du kan tänka på.

Spela på en bookmaker med en spellicens

spelinspektionen

Ska du börja spela på sport online är det viktigt att du spelar på en hemsida som har n aktiv spellicens kopplad till sig. Det är även bra om du väljer en bookmaker som har en väletablerad myndighet bakom sig. De vanligaste du kommer stöta på är licenser från Malta Gaming Authority, Svenska Spelinspektionen, UK Gambling Commission, Gibraltar och Cypern.

Hitta en bookmaker med bra odds

När du ska spela på sportsbetting behöver även oddsen vara bra, iallafall om du vill ha bra resultat på ditt spel. Som du säkert vet kan oddsen ändra sig hela tiden, beroende på vad som sker men också vilken bookmaker du spelar på. Innan du registrerar dig är det därför smart om du kollar upp hur oddsen ser ut på respektive sida.

Live resultat och nyheter

sportnyheter och uppdateringar

En annan bra och användbar funktion är att appen erbjuder live resultat och nyheter gällande sportsbetting. Idag är det inte alla bookmakers som har detta, men vissa har. Det går även att ladda ned extra appar som erbjuder funktioner som bookmakern inte har. På så sätt har du möjlighet att få all information som du behöver innan du lägger några spel på din favorit lag eller spelare.

Erbjuder bookmakern någon bonus?

Att få ta del av en bonus är alltid trevligt och registrerar du dig på en hemsida brukar de oftast erbjuda en välkomstbonus. När du spelar på en bookmaker med en bonus kommer det endast gälla din allra första insättning på hemsidan. Ska du ta emot en bonus är det alltid viktigt att du läser igenom bonusvillkoren innan du accepterar något. De flesta bonusarna har idag omsättningskrav kopplade till sig, vilket betyder att du behöver spela för en viss summa innan du kan göra ett uttag på pengarna.

Insättning- och uttagsmetoder

Ska du börja spela på en sportsbetting app är det även smart att kolla så att appen erbjuder den betalningsmetod som du helst använder dig av. I många fall brukar du se betalningsalternativ som betalkort med MasterCard och VISA, eller direkt banköverföring med Trustly eller Swish. Det finns även bookmakers som har e-plånböcker som metod. Har en bookmaker en spellicens kan du även vara säker på att betalningsalternativen är säkra.

Prispott-baserade betting appar

Prispott-betting, eller pool betting, är en form av spel där pengar läggs in i en pott som sedan delas med vinnarna. Alla spelare som är med i spelet lägger således in en insats och kommer därefter dela på potten, om de vinner det vill säga. Ju färre personer som medverkar på den prispott du vill spela på, desto mer pengar vinner du. Dock finns det ju förmodligen en anledning till varför spelare valde en speciell prispott.

Ska du börja spela sportsbetting från din mobil är det alltid smart att jämföra olika appar med varandra, innan du bestämmer dig för att registrera dig. På så sätt kan du se och känna vilken app som är bäst för dig och ditt spelande. Allt beror ju givetvis på vad du är ute efter med i ditt spelande.