Hur appar har förändrat sport

användningen av twitter i sport

Teknologi har en viktig roll inom sport. Sociala medier och internet har tvingat människor, företag och varumärken att tänka på ett annat sätt och hur de får kontakt med sina kunder. Om du är ett fan av sport, är en mobilapp verkligen värdefullt som fokuserar på ditt favoritlag eller appar som generellt gör att du har koll på spelet. En mobil app låter dig veta vilket väder det blir innan du åker iväg till en match.

När du väl kommer dit, kan en app hjälpa dig hitta en parkeringsplats och en annan app ger dig information om laguppställningar. Beacons ger dig viktig information beroende på din plats. När du vill hitta en ledig sittplats i idrottsanläggningen, kan en app navigera dig dit.

Appar kan också hjälpa dig hitta var din favoritrestaurang ligger och den kortaste kön. Mobil applikationer kan även erbjuda dig möjligheten att beställa mat från din telefon, så att du inte missar en enda minut av spelet.

Live-streaming appar:

Användning av live-streaming applikationer är det bästa sättet att ge evenemangbesökare chansen att visa andra vad de ser, i realtid. Meerkat, Periscope och Snapchat är smartphone appar som låter kunder sända live videos till sin familj och sina vänner. Live streaming appar presenterar ett pålitligt alternativ för personer som kanske vill spara pengar. En annan viktig punkt är att live streaming appar inte kommer försvinna.

Sociala medier appar:

Många människor idag använder sociala medie appar och som resultat vill arenor göra sina följare nöjda. Många uppgraderar sitt nätverk för att kunna erbjuda och kontrollera all data som behövs för att göra alla besökare glada. Dock är sänd TV fortfarande den bästa källan jämfört med de senaste live streaming alternativen som ger kunder chansen att sända sina upplevelser direkt till andra människor.

Användning av sportappar och coache’s eye:

coachs-eye

Coaches’ eye software och liknande appar är tillgängliga på Android, Apple och Windows enheter. Denna app låter tränare visa en video till spelare under spelet, på träningen eller vid undervisnings syften. Programmet har en direkt replay alternativ, slow motion såväl som jämförelse. Coache’s eye kan användas i ishockey, baseball, golf, fotboll, fitness och alla sport instruktörer kan använda detta program, motsvarande app och ta nytta av dess positiva fördelar.

Användning av sociala medier:

Väldigt många personer använder sociala medier för att hålla sig uppkopplad till sina favoritlag, fans och konkurrenter. Sportfans kan också följa lokala sportreporter på Twitter för minut spelen, speciellt om du inte hinner titta på spelet på TV eller i person.

Du kan enkelt prata med ditt favoritlag genom sociala medier. Sociala medier anknyter fans och sportlag på ett mer intimt sätt. Fans kan kolla på korta videos som innehåller deras favoritspelare och få uppdateringar på lag och dess spelare.

användningen av twitter i sport

Det bästa av allt? Teknologin fortsätter att utvecklas och växa sig större och större. Det är ingen som kan säga hur världen kommer se ut om bara några år, speciellt om vi fortsätter i denna takt. Tänk dig möjligheten att “åka iväg” till en arena eller en sportmatch, men med ett VR-headset.

Virtuell verklighet är t.ex. något som växer sig större med åren och förmodligen något som också kommer bli mer generaliserat inom samhället, vilket därefter också kommer påverka sportmarknaden. Vi får se vad som komma skall. Just nu hjälper teknologin oss enormt mycket, både på en underhållningsplan men också inom samhällets utveckling.